Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Už jsme doma
aktivní od roku 1985

velmi svérázná kultovní kapela z Teplic, hrající alternativní rock. V původním sedmičleném obsazení odehráli jediný koncert; následně přicházejí Wanek a Hanzlík z legendární punkové skupiny FPB a pokračují se dvěma členy původních UJD, Dolanským a Horváthem. Miroslav Wanek hostuje též na deskách skupiny Mňága a Žďorp. Za člena kapely je považován i výtvarník Martin Velíšek. [Zdroj: internet; R&P 8/2001 str.110]


Obsazení:

Milan Nový  (1985-1986, 1988-1989, 1993-1996) , bicí, zpěv
Ota Chlupsa  (1985-1986)
Jiří Solar  (1985-1986)
Petr Keřka  (1985-1986)
Jiří Závodný  (1985-1986)
Julius Horváth  (1985-1988)
Jindřich Dolanský  (1985-2001) , saxofony, zpěv
Miroslav Wanek  (od r.1985) , kytary, klávesové nástr, zpěv, vedoucí, klavír, tamburína, perkuse, vibrafon, celesta
Martin Kubát  (1986-1986)
Jaromír Hanzlík  (1986-1996) , kytary, zpěv
Martina Fialová  (1989-1989)
Alice Kalousková-Flesarová  (1989-1991) , saxofony, zpěv
Pavel Keřka  (1989-1993) , baskytara, zpěv
Pavel Pavlíček  (1989-1993) , bicí, zpěv
Jan Cerha  (1993-1996) , zpěv
Petr Böhm  (1995-2005) , bicí, perkuse
Kamil Krůta "Kamilsky / Koonda Holaa"  (1996-1997)
Radek Podveský  (1996-2005) , zpěv, kytary
Jan Čejka  (1997-2001) , zpěv, baskytara
Jaroslav Cvach  (2001-2003)
Miloš Albrecht  (2003-2005) , baskytara
Petr Židel  (2005-2006)
Josef Červinka  (od r.2005) , baskytara, zpěv
Tomáš Paleta  (2006-2011) , bicí, perkuse
Adam Tomášek  (od r.2007) , trubky, zpěv
Jaroslav Noga  (od r.2011) , bicí

Diskografie:

Uprostřed slov , Globus 1990 ,
Nemilovaný svět , Panton 1991
Hollywood , BMG 1993
Uši , Indies Records 1999
Rybí Tuk , Indies Records 2003
Jeskyně , Indies MG 2010
Tři křížky , Indies MG 2015 ,

kompilace / živé nahr.:

20 letů , Indies 2005
Jaro Peklo Podzim Zima DVD , Indies MG 2011

samplery apod.:

SP / EP:

Rock debut 7 , Panton 1989
Tříska , Polyvinyl Records 2005

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 12.03.2016 www.Czechmusic.net