Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Midi
aktivní od roku 1985

poprocková skupina Robo Grigorova


Obsazení:

Ivan Ščasný  (1985-1987) , baskytara, zpěv, doprovodný zpěv
Roman Chovanec  (1985-1987) , bicí, doprovodný zpěv
Robo Grigorov  (od r.1985) , zpěv, flétna, klávesové nástr, programování
Anton Kubasák  (od r.1985) , klávesové nástr, doprovodný zpěv
VIktor Kočiščák  (od r.1985) , kytary, doprovodný zpěv
Andrej Šeban  (1987-1987) , kytary
Daniel Gavalada  (1987-1987) , saxofony, fagot
Tibor Herchl  (1987-1987) , saxofony
Dušan Hájek  (1987-1988) , bicí, perkuse
Pavol Hric  (1987-1990) , klávesové nástr
Stano Šebesta  (1987-1990) , baskytara, bicí, programování
Peter Uherčík "Peci"  (1987-1990) , kytary
Emil Frátrik  (1990-1990) , bicí
Peter Poláček  (1990-1990) , saxofony
František Griglák  (od r.1992) , kytary, klávesové nástr
Anton Jaro  (od r.1992) , baskytara
Romyn Guryča  (od r.1992) , klávesové nástr, programování
Ladislav Kožusznik  (od r.1992) , klávesové nástr, programování, kytary
Robo Bunča  (od r.1992)

Diskografie:

Nohy , Opus 1987
Robo Grigorov, Midi , Opus 1987
Noconi , Opus 1990
Chýbaš mi , Slovart 1992

SP / EP:

Úlohy/Primrznutá , Opus 1985

spoluúčasti:

Z extrému do extrému ( Grigorov, Robo ) , Bonton 1993
Láska, pivo, anjel, smútok ( Grigorov, Robo ) , 2001
Live ( Grigorov, Robo ) , Home Production 2007


Poslední aktualizace 05.08.2018 www.Czechmusic.net