Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Křesťan, Robert
aktivní od roku 1978
  krestan.jpg

legenda české country music; skladatel, textař, kytarista a zpěvák, nedostižná jednička v oblasti bluegrassu s přesahem do dalších žánrů. První větší úspěchy slavil s kapelou Poutníci, kterou z průměrné kapely dostal na špičku českého bluegrassu. Po svém odchodu založil s Lubošem Malinou kapelu Druhá tráva.

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Revival , Monitor 1992
Starodávný svět , Venkow 1994
Live , Venkow / Universal 1995
Pohlednice , Venkow 1997 ,
1775 básní Emily Dickinsonové , Venkow / Universal 2002
Dylanovky , Universal 2007
Marcipán z Toleda , Universal 2011

kompilace / živé nahr.:

Master serie , Venkow 1998
Best & Last , Venkow / Universal 2001
In Concert , Indies Happy Trails 2015 ,

spoluúčasti:

Druhá tráva & Peter Rowan: New Freedom Bell ( Druhá tráva ) , Venkow / Universal 1997
Czechmate ( Druhá tráva ) , Venkow / Universal 1998
Good Morning, Friend ( Druhá tráva ) , Universal 2004
Shuttle To Bethlehem ( Druhá tráva ) , Indies Happy Trails 2011

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 28.09.2016 www.Czechmusic.net