Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Traband
aktivní od roku 1995

svérázná pražská folkrocková skupina, založená v roce 1995. Původní styl, v žertu nazývaný "country-punk", mění v roce 1999 přidáním dechových nástrojů na styl s novým označením "dechno".


Obsazení:

Michal Kliner  (1995-1999) , baskytara
Václav Pohl  (1995-1999) , bicí, doprovodný zpěv, zpěv, perkuse
Jaroslav Svoboda  (od r.1995) , kytary, mandolína, foukací harmonika, zpěv, klávesové nástr, baskytara, akordeon, klarinet, harmonium, cimbál
Evžen Chvojka "Kredenc"  (od r.1996) , banjo, doprovodný zpěv
Petr Vizina  (od r.1999) , bicí
Jana Modráčková-Kaplanová  (od r.1999) , trubky, klávesové nástr, zpěv, kytary, harmonium
Robert Škarda  (od r.1999) , trubky, tuba
Jakub Schmid  (od r.2001) , dechové nástroje, akordeon
Evžen Kredenc, banjo, zpěv

Diskografie:

Kolotoč , Black Point 2000
Road Movie , Black Point 2002
Hyjé! , Indies Records 2004
Přítel člověka , Indies Scope 2007
Domasa , Indies Scope 2010
Neslýchané , Indies Scope 2011
Vlnobeat , Indies Scope 2014 ,

kompilace / živé nahr.:

10 let na cestě , Indies Records 2005

samplery apod.:

Možnosti Indies Records 2005 , Indies Records 2005 ,

spoluúčasti:

Každej pes ( Koubek, Václav ) , 2004

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 22.10.2017 www.Czechmusic.net