Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

-123min.
aktivní v letech: 1998 - 2009

objev roku 1999 ve většině renomovaných anket (Gramy 99, Volby rocku 99). Odpíchnutý rock s prvky funky, blues a řadou dalších vlivů, stylem i temperamentem srovnatelný třeba s Red Hot Chili Peppers.


Obsazení:

Dominik Tůma  (od r.1996)
Fredrik Janáček  (od r.1997) , doprovodný zpěv, baskytara
Zdenek Bína  (od r.1999) , kytary, zpěv
Václav Zima  (od r.1999) , bicí
Martin Vajgl, bicí, perkuse

Diskografie:

shooba dooba , Intermusic 1999 ,
Try , Intermusic 2001 ,
Home? , Indies 2002
XL Live , Indies 2004
Mom , Universal 2005
Dream , Indies Scope 2009 ,

samplery apod.:


Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 24.11.2015 www.Czechmusic.net