Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

-123min.
aktivní v letech: 1998 - 2009

objev roku 1999 ve většině renomovaných anket (Gramy 99, Volby rocku 99). Odpíchnutý rock s prvky funky, blues a řadou dalších vlivů, stylem i temperamentem srovnatelný třeba s Red Hot Chili Peppers. Po cca 7 leté přestávce se vrací r. 2016 s novým singlem


Obsazení:

Dominik Tůma  (1996-1999)
Fredrik Janáček  (1997-2009, od r.2016) , doprovodný zpěv, baskytara
Václav Zima  (1999-2003) , bicí
Zdenek Bína  (1999-2009, od r.2016) , kytary, zpěv
Martin Vajgl  (2003-2008) , bicí, perkuse
Miloš Dvořáček  (2008-2009) , bicí
Daniel Šoltis  (od r.2016) , bicí

Diskografie:

shooba dooba , Intermusic 1999 ,
Try , Intermusic 2001 ,
Home? , Indies 2002
XL Live , Indies 2004
Mom , Universal 2005
Dream , Indies Scope 2009 ,

samplery apod.:

SP / EP:

Invisible World , Indies Scope 2017

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 11.03.2018 www.Czechmusic.net