Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Budoár staré dámy
aktivní od roku 1998

alternativní rock z Brna


Obsazení:

Eva Svobodová  (1998-2008) , housle, xylofon, zpěv
Dagmar Matějíčková  (1998-2008) , zpěv, baskytara
Štěpán Svoboda  (1998-2015) , bicí, perkuse, xylofon, zpěv
Marta Svobodová-Kovářová  (od r.1998) , zpěv, kytary, mandolína
Ondřej Klíč  (2001-2007) , kytary, doprovodný zpěv, zpěv
Filip Sokol  (2007-2008)
Tomáš Doležal  (2009-2012) , klarinet, zpěv, rytmické nástr.-ost.
Marek Laudát  (od r.2015) , kytary, zpěv
Tomáš Ergens  (od r.2015) , baskytara, zpěv
Ladislav Šiška  (od r.2015) , bicí, zpěv

Diskografie:

Babičkám , demo 2000 ,
Na hraní , Indies 2002 ,
My o vlku , Indies Records 2005
Dobrou noc, světlo , Indies Scope 2008
Láva , BSD 2012
Sůl , Indies Scope 2017

kompilace / živé nahr.:

Archivály , Indies Scope 2018

samplery apod.:

Možnosti Indies Records 2005 , Indies Records 2005 ,

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 02.12.2019 www.Czechmusic.net