Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Václavek, Vladimír
aktivní od roku 1987

Jedna ze stěžejních osobností brněnské alternativní rockové scény, spolupráce s Ivou Bitovou, Pavlem Fajtem aj.

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Písně nepísně , Indies Scope 2003
Ingwe , Indies Scope 2005
Jsem hlína, jsem strom, jsem stroj , Indies Scope 2005 ,
Život je pulsující píseň , Indies Scope 2007
Edel , Indies Scope 2010
Živě , Guerilla Records 2011

samplery apod.:

Možnosti Indies Records 2005 , Indies Records 2005 ,

Odkazy:



Poslední aktualizace 01.01.2021 www.Czechmusic.net