Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Krucipüsk
aktivní od roku 1991

Kultovní liberecká hardcorová kapela. Vznik na přelomu r. 1990-1991 přestupem Tomáše Hajíčka z punkové skupiny Hubert Macháně do trash metalové skupiny Veteš


Obsazení:

Pavel Zadražil  (1991-1997) , kytary
Petr Slavík  (1991-1997) , baskytara
Jan Zrůst  (1991-1997) , bicí
Petr Paulus  (1991-1997) , kytary
Tomáš Hajíček  (od r.1991) , zpěv, bicí
Tomáš Marek  (1997-1999) , bicí
Aleš Makyta  (1997-1999) , kytary
Karel Adam  (1998-2002) , baskytara
Josef Cigánek  (1999-2000)
Robin Davídek  (1999-2002) , kytary
Daniel Hafstein  (2000-2000)
Vojtěch Douda  (od r.2000) , bicí, perkuse, doprovodný zpěv
René Rypar  (2002-2005) , kytary
Jaroslav Janek "Jaryn"  (2002-2005) , baskytara
Martin Ivan "Maťo"  (2005-2006)
Jaroslav Gabriel "Jarmut"  (od r.2005) , el.kytara, kytary, doprovodný zpěv
Milan Cimfe  (2006-2008)
Marek Haruštiak  (2008-2011)
Richard Scheufler  (2011-2015) , baskytara, perkuse, doprovodný zpěv
Jiří Zíka  (od r.2015) , baskytara
Peter Boška  (od r.2019)

Diskografie:

Ratata , Monitor 1992
Cirkus dneska nebude , Monitor 1996
Bigada bigada baby , Popron 1998
4 , Sokol's Power Voice 2002
Druide! , Monitor/EMI 2003
Ahoj! , Monitor/EMI 2006
Amen , 2009
Rodinnej diktát , Krucipüsk 2012
Boombay , 2013
Tintili Vantili , Krucipüsk 2015
Sine Amore Nihil , Krucipüsk 2017

kompilace / živé nahr.:

10 Years , 2002

samplery apod.:

13 Fláků od Kaťáků , Monitor 1993
Ultrametal vol. 3 , Monitor 1993
Masters Of Czech Metal II , Monitor/EMI 1995

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 18.04.2019 www.Czechmusic.net