Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Cermaque
aktivní od roku 2006

umělecké jméno písničkáře a básníka Jakuba Čermáka a zároveň přidružené, v čase proměnlivé kapely


Obsazení:

Jakub Čermák "Cermaque"  (od r.2006) , zpěv, ostatní nástroje, kytary
Ivan Paisrt  (od r.2014) , baskytara
Martin Barinec  (od r.2017) , kytary
Jaroslav Noga, bicí, cajón
Andrea Čermáková-Knotková "Iamme Candlewick", zpěv
Julie Goetzová, bicí, doprovodný zpěv, zpěv, viola, rytmické nástr.-ost.
Kaia Mach, klarinet, kytary, flétna

Diskografie:

Krajiny bez rytíře , Polí5 2008
Dům slzí , Guerilla Records 2009
Divozemí , Indies Scope 2011
Démon v Paříži , Indies Scope 2012
Rodinné album , Indies Scope 2014 ,
Gravitace , 2016
Neboj , Indies Scope 2017
Teorie dospělosti , Indies Scope 2018

SP / EP:

Zastávka v čase , Indies Scope 2019

Ukázka:



Poslední aktualizace 30.12.2020 www.Czechmusic.net