Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Kamelot
aktivní od roku 1982

Brněnská skupina kolem Milana Horkého, žánrově na pomezí folku, country a popu.


Obsazení:

Antonín Šmídek "Luigi"  (1982-1984)
Vladimír Chromeček  (1982-1991)
Radomil Michal "Bůček"  (1982-1995)
Roman Horký  (od r.1982)
Věra Horká-Kudrnová  (1984-1991)
Jaroslav Zoufalý "Kelly"  (1984-1999)
Petr Rotschein  (1992-2000)
Miloš Hollan  (od r.1992)
Viktor Porktistl  (1996-2004, od r.2008)
Pavel Plch "Bongo"  (2000-2010)
Jiří Meisner  (2001-2010)
Marek Dráb  (2004-2008)
Blanka Šrůmová  (2010-2012)
Petr Surý  (od r.2010)
Vladimír Třebický  (od r.2012)

Diskografie:

Zachraňte koně , GZ / Venkow 1990
Zlatá ryba , 1995
Valerie , 2002
Proti proudu , 2012

kompilace / živé nahr.:

The Best Of , 1997

Odkazy:



Poslední aktualizace 04.01.2013 www.Czechmusic.net