Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

E!E
aktivní od roku 1987
  e!e.jpg

legendární punková kapela. Vznik v Příbrami (zkoušelo se ve firmě Zetor, kde byla zaměstnána část kapely). Po vydání první demo kazety dva z původních členů odchází na vojnu, po druhém albu se sestava ustaluje, zůstává jediný zakládající člen Petr Bakalerov (Bakča). Charakteristickým znakem projevu skupiny je dvojzpěv Bořka a Bakči.


Obsazení:

Miroslav Burgerstein "Berger"  (1987-1988)
Vilda  (1987-1988)
Robert Kyselo "Kyseláč"  (1987-1992) , bicí, zpěv
Petr Bakalerov "Bakča"  (od r.1987) , kytary, zpěv
Petr Mottl  (od r.1988) , baskytara
Bořivoj Řehoř "Bořek"  (od r.1988) , baskytara, zpěv
Petr Stawarz "Stawy"  (od r.1991) , kytary
Roman Vojtíšek  (od r.1992) , bicí

Diskografie:

E!E (0001) , E!E (Petr Jaroš) 1992
Poslouchej , E!E 1993
Deska , E!E Records 1996
Rock Kafé , 2003

kompilace / živé nahr.:

Mrtvák , E!E 1995

samplery apod.:


Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 28.06.2022 www.Czechmusic.net