Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Hrubý, Jan
aktivní od roku 1968
  hruby.jpg

rockový houslista, kdysi člen nejslavnější sestavy Mišíkových ETC..., později hrál s Michalem Prokopem a dalšími významnými hudebníky. Skladatel s vynikající melodickou invencí, jeho pozdější úspěšná sólová dráha se nese především ve stylu keltské hudby s vlastní kapelou Kukulín.

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Arthur´s Stone , MHS 1992 ,
Cesta na severozápad , MHS 1992 ,
Burning Rose , MHS 1994 ,
Černý ovce , Bonton 1997 ,
Středozem , Indies MG 1998 ,
Cesty... , Indies Happy Trails 2001
Mezidobí , Indies Happy Trails 2002
Silmarillion , Indies Happy Trails 2003 ,
7 , Indies Happy Trails 2015
Příběhy v čase , Indies Happy Trails 2017

kompilace / živé nahr.:

S nebem to mám dobrý ( Mišík, Vladimír ) , Indies Happy Trails 2017 ,

samplery apod.:

spoluúčasti:

Unplugged - Live ( Prokop, Michal ) , Indies Happy Trails 2005 ,
The Habit Of Perfection ( Hoffman, Maria ) , Indies Happy Trails 2006 ,
Včerejší vydání ( Merta, Vladimír ) , Galén 2011
V rozpitých barvách ( Hutka, Jaroslav ) , Galén 2017

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 24.11.2021 www.Czechmusic.net