Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Fajt, Pavel
aktivní v letech: 1991 - 2001

Nejlepší český bubeník; známý svou účastní v mnoha zajímavých projektech s Ivou Bittovou, skupinou Dunaj, Pluto aj.

osobní data včetně spoluúčastí na nahrávkách jiných skupin


Diskografie:

Songs For The Drums , Pavian 1993
Macaronic Sines , Lowlands 1995
Pavel Fajt & Pluto , Indies 1996
Corne de Vache , Victo 1997
Pluto: Tř , Indies 1998
The Danubians , Cuneiform Records 2000
Drum Trek , Indies 2001

spoluúčasti:

Bittová & Fajt ( Bittová Iva ) , Panton 1987 ,
Průhlední lidé ( Chadima, Mikoláš ) , Black Point 1998

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 04.04.2013 www.Czechmusic.net