Czechmusic.net
... průvodce českou a slovenskou hudbou...

Tara Fuki
aktivní od roku 2000
  tarafuki.jpg

Duo zpívajících violoncelistek (Dorota Barová, Andrea Konstankiewicz-Nazir), produkující těžko zařaditelnou alternativní hudbu (k hrubému přiblížení lze použít hudební pojmy jako world music, vážná hudba, jazz, folk, šanson ..., a rovněž ty nehudební, jako např. sen, podvědomí, hypnóza). Obě hudebnice pocházejí ze severní Moravy, vystudovaly ostravskou konzervatoř a potkaly se při studiu hudební vědy na filozofické fakultě v Brně. Významná část jejich textů je v polštině.


Obsazení:

Dorota Barová-Blahutová  (od r.2000) , violoncello, zpěv
Andrea Konstankiewicz  (od r.2000) , violoncello, zpěv

Diskografie:

Piosenki do snu , Indies 2001 ,
Kapka , Indies 2003 ,
Auris , Indies Scope 2007 ,
Sens , Indies Scope 2010
Winna , Indies Scope 2014 ,

kompilace / živé nahr.:

the best of... , Indies Scope 2015

samplery apod.:

Festival autorského šansonu 4. , František Rychtařík 2007

Ukázka:


Odkazy:



Poslední aktualizace 27.10.2015 www.Czechmusic.net